top of page

Projekt och referenser

Ett urval av utförda arbeten

Ta en titt på vi har fått på Björkström Gruppen. Vår strävan efter att uppnå oslagbar kvalitet, och kundnöjdhet har inte bara bidragit till vår tillväxt som företag men har även gett oss ett gott rykte i allmänhet. Vi älskar att höra vad våra kunder har att säga om oss, så tveka inte att kontakta oss med din feedback.

Referenser: Omdömen
fasad2b.jpg

Byte av fasad och fönster

"De var behjälpliga och alla som var där var väldigt trevliga och allt funkade väldigt bra under arbetet. Det vi tyckte var skönt var hur de agerade som personer, för vi som bodde i huset under tiden upplevde aldrig att det var jobbigt att ha dom där. Vidare så ger jag dom 5 av 5 utan att tveka då vi både är väldigt nöjda med resultatet samt hur bemötandet varit från både arbetsledare och personal."

20201120_115330_edited.jpg

Vi tillverkar skiljeväggar som smälter in i er specifika miljö. Väggarna byggs på plats efter era önskemål och med exakta mått, allt för att det ska kännas så naturligt som möjligt för gäster och personal. På bilden ett exempel på mobila skiljeväggar vi byggt på restaurang november 2020. Välkomna med er förfrågan!

20201016_181208_edited.jpg

Byte av vindskivor
"Arbetet är jättefint utfört och alla boende är nöjda ! Vi uppskattade framför allt att de arbetade på avtalade tider, och höll snyggt runt bygget. Dessutom var hantverkarna var mycket trevliga och lätta att prata med under arbetets gång . Målaren tog sig tid att rådgöra kring färgval som vi var osäkra på. En solklar femma till dem , då vi inte har något att anmärka på . Klart prisvärt med ett klanderfritt resultat ."

Byte-av-fasad-och-f%C3%B6nster-i-M%C3%B6

Fasadbyte, tilläggsisolering, fönsterbyte samt målning.

"Tidsplanen och kostnaden hölls enligt avtal. Vi är nöjda med utfört arbete och kan varmt rekommendera Björkström Gruppen"

Badrumsrenovering-i-Naset1-768x1024.jpg

Helrenovering badrum
Radhus Näset

Har du nyligen haft en specifik erfarenhet av Björkström Gruppen som du vill dela med dig av? Hör av dig så lägger vi gärna upp din recension på vår hemsida.

bottom of page